Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Свобода" хотіла розпустити Львівську обласну раду, складіть мандати - відповіла "Наша Україна"

"Свобода" хотіла розпустити Львівську обласну раду. Із такою заявою сьогодні, 13 квітня, на сесії Львівської обласної ради виступила депутат від "Свободи" Ірина Сех.

Серед причин такої вимоги було названо те, що начебто рада працює нефективно. 

До того ж у раді, за її словами, склалась "прорегіональна" більшість. Про це, мовляв, свідчить сьогоднішнє провальне голосування за заяву про початок політичних репресій на Львівщині з боку Партії регіонів. Значить, таке негативне голосування є зрадою виборців. Зокрема, Ірина Сех звинувати фракцію "Наша Україна".

Натомість голова фракції "Наша Україна" Олег Паска запропонував депутатам від "Свободи", якщо вони вважають, що вичерпали себе, самим скласти мандати, а заступнику голови Львівської обласної ради від "Свободи" Петру Колодію - залишити посаду. 

Крім того, Олег Паска наголосив, що звинувачення "Свободи" є тенденційними. Зокрема. він нагадав, що раніше "Свобода" звинувачувала і міністра Вакарчука, і президента Ющенка, відтак, постає питання, на кого працює "Свобода"?

Після таких дебатів "Свобода" спробувала з голосу внести в порядок денний питання про розпуск обласної ради, однак голова облради Мирослав Сеник відкинув таку пропозицію, бо для її реалізації - відповідно до регламенту -  треба зібрати. як мінімум, 40 підписів. Як наслідок, депутати "Свободи" покинули сесійне засідання.

 

  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ