Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Свобода» каже, що до Львівської міськради у неї вкрали голоси

ВО «Свобода» оцінює результати виборів до Львівської міської ради, як задовільно, але через значні порушення та підтасовку у «Свободи» голоси все ж вкрали. Про це сьогодні, 6 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив заступник голови ЛОО ВО «Свободи», радник Олега Тягнибока Юрій Михальчишин.

«Результати голосування були закономірні та очікувані. Звичайно ж одразу є помітною різниця між оголошеними результатами та результатами екзит-полів. За умови, що ми були практично позбавлені представництва у ТВК і ДВК, та не маючи контролю за ними, то це максимум, що нам дали отримати. Ми знали, що якийсь відсоток у нас все одно вкрадуть. Але ті результати, які ми отримали, можна оцінити на «задовільно». Тепер всі наші сили ми будемо скеровувати на реалізацію нашої програми, з якою ми йшли на вибори, та формування важелів контролю за діяльністю міського голови», - повідомив Юрій Михальчишин.

Нагадаємо, що згідно з оголошеними сьогодні, 6 листопада, результатами виборів до Львівської міської ради, ВО «Свобода» отримало 27%, а згідно з результатами екзит-полів, проведених у день виборів, 31 жовтня, Соціологічною групою «Рейтинг», ВО «Свобода» набирала 34%, «Соціоінформу» – 36,4%, Research&Branding Group – 34,23%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ