Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

«Свобода» назвала Садового «геймером, який жонглює грошима львів’ян, як циган сонцем»

ВО «Свобода» вважає, що ігрища, які влаштувала команди Садового на вчорашньому засіданні міськради, 26 січня, під час розгляду питань щодо затвердження бюджету розвитку, є цілковитою зрадою інтересів громади міста. Про це повідомила прес-служба ВО «Свобода».

«Тільки так можна пояснити протягування Садовим частки ухвали про бюджет розвитку, бо інакше як роботою за принципом «розділяй і владарюй» це назвати не можна». - Про це 27 січня 2012 року, коментуючи рішення депутатів щодо перенесення розгляду проектів ухвал про бюджет розвитку Львова на 2012 рік, заявив голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський.

За його словами, дії команди Садового щодо ухвалення документу, яким львів’яни користуватимуться цілий рік, і в якому йдеться про сотні мільйонів гривень, є шахрайськими та маніпулятивними.

«Попередній досвід господарювання Садового показав, що його «благі наміри» з розвитку Львова закінчуються для міста шаленими боргами і проблемами. Він здатен працювати тільки за рахунок кредитів, які з власної кишені мають сплачувати львів’яни.

Неактуальні сьогодні рішення для міста Садовий загортає у «кольорову обгортку» і переконує львів’ян у їхній безумовній необхідності. Свідченням є цьогорічний бюджет розвитку, проект якого працівники Садового подали депутатам для ознайомлення в переддень пленарного засідання, відповідно, ні часу, ні можливості вивчити документ та внести до нього зміни не було.

А вже під час розгляду бюджету розвитку бургомістр намагався тихо і без громадського висвітлення протягнути його затвердження, прикрившись при цьому погашеннями боргу за виконані роботи перед підприємцями. «Свобода» заявляє, що підтримає бюджет розвитку тільки після того, коли його подадуть на розгляд міської ради цілісним, і він пройде погодження у всіх профільних депутатських комісіях», – заявив Руслан Кошулинський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ