Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Свобода” пікетувала польське консульство у Львові

Більше півсотні членів Львівської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» провели сьогодні пікетування Генерального консульства Республіки Польща у Львові. Про це „Гал-info” повідомив голова Львівської міської організації ВО «Свобода» Іван Гринда.
Як розповів Гринда, львівські «свободівці» тримали у руках транспаранти із написами «Українці – люди, а не худоба!», «Де наші візи?», «Ні візовому терору проти українців».
За словами Гринди, він передав вимоги пікетувальників начальнику візового відділу Генконсульства. „У своєму виступі я наголосив, що працівники консульства пообіцяли відновити нормальне функціонування інтернет-сторінки консульства, аби спростити реєстрацію, – каже Іван Гринда. – Я також повідомив про те, що депутатська фракція ВО «Свобода» у Львівській міській раді поставить на розгляд сесії звернення до міністра закордонних справ України та Президента України, з вимогою вирішити питання, щодо відкриття ще одного консульства РП у західному регіоні”. 
Нагадаємо, вчора на сесії Львівської облради фракція „Свобода” висловила своє обурення з приводу затримки видачі віз українцям у генконсульстві Польщі у Львові.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ