Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Свобода» у Львівській міськраді голосуватиму як один, - Кошулинський

Голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Руслан Кошулинський не бачить проблем в організації роботи великої фракції у міській раді. Про це сьогодні, 25 листопада, він повідомив в коментарі Гал-інфо.

Гал-інфо звернулося до Руслана Кошулинського з наступним запитанням: Як будете організовувати роботу фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді, оскільки фракція є справді великою і дуже важко встежити за кожним? На вас, як на голову, покладена дуже велика відповідальність.

«Насправді все значно простіше, адже фракція сформована з членів партії, які є багато років в організації. Всі ці люди працюють в районах, основна сила фракції – це 35 депутатів-мажоритарників, які поділені по шести районах. Всі керівники районних організацій є депутатами міської ради. В принципі, в «Свободі» немає жодної проблематики в організації роботи великої фракції. Я думаю, всі переконалися, як чітко та злагоджено може працювати «Свобода» та оперативно реагувати на першочергові проблеми. Тому насправді, коли є спільна ідеологія, коли є дисципліна, тоді жодних проблем у фракції нема.

У нас є дев’ять депутатів з попереднього скликання, які мають досвід депутатської діяльності, відповідно, вони як старші товариші за фахом допоможуть вникнути в роботу. За кожним із цих депутатів закріплені нові депутати, які не мають попереднього досвіду роботи в раді. Окрім того, ми проводили вишколи для своїх новобраних депутатів, тому проблем тут не має виникати. До того ж, ми маємо досвід роботи з такою кількістю депутатів, зокрема, в Тернопільській обласні раді, де ми маємо 50 депутатів. І як бачите, нам ніхто не може закинути, що фракція є не одностайною у своїх рішеннях», - повідомив Руслан Кошулинський.

На запитання, чи «Свобода» буде приймати до себе когось із депутатів, якщо хтось попроситься: «Наразі поки до нас ще ніхто не просився. Але рішення про прийняття чи неприйняття цієї людини буде дуже індивідуальним. Головним визначальним чинником буде ідейна близькість».

Можливість прийняти до себе когось із регіоналів свободівець категорично відкидає: «Це навіть не обговорюється, однозначно ні».

«Свобода» у львівській міській раді має 55 депутатів. ( Усього їх там – 90).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ