Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Свобода" відмовляється від переговорів та створює загони самооборони

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" вважає, що будь-які переговори із владою неможливі до тих пір, поки не буде усунуто причини ескалації конфлікту – передусім до негайної відмови від впровадження антиконституційних законів. Про це йдеться у заяві ВО "Свобода".

"Первинні наші вимоги залишаються незмінними: звільнення від переслідування усіх учасників акцій протесту, притягнення до відповідальности усіх, хто бив мирних протестувальників, відставка уряду Азарова та повне перезавантаження влади – позачергові президентські та парламентські вибори.

І тільки це може бути змістом будь-яких переговорів із владою", - зазначено у заяві.

Крім цього, «Свобода» оголошує про створення в усіх областях України мобілізаційних пунктів та загонів самооборони для захисту конституційних прав і свобод громадян у боротьбі з диктатурою.

"У зв’язку з тим, що режим Януковича вдався до збройного насилля проти учасників мирних протестів, закликаємо українців звертатися до мобілізаційних пунктів та зголошуватися до загонів самооборони на місцях і вирушати до столиці для захисту своїх конституційних прав", - зазначено у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ