Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Свобода" вимагає від Садового припинити фінансувати "Самопоміч" з міського бюджету

Вже третій рік поспіль чиновники Садового використовують Програму фінансового відшкодування громадським організаціям за суспільно значиму діяльність для утримання ГО "Самопоміч". Про це 31 травня повідомила депутат Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Шалаковська, прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Як повідомила свободівка, під час сесії Львівської міської ради вона звернулася з депутатським запитом до міського голови Львова щодо зловживань, які здійснюють його підлеглі.

"Цьогоріч громадській організації "Самопоміч" чиновники надали близько 50 тис. грн. з міського бюджету для оплати за приміщення офісу на вул. Карбишева, 8. На моє звернення щодо доцільности відшкодування власне ГО "Самопоміч" надійшла відповідь, що ця організація впродовж року надавала городянам юридичну допомогу. Постає запитання: навіщо міська рада затвердила Програму надання юридичної допомоги населенню за бюджетні кошти міста, а також для чого функціонує юридичне управління ЛМР, яке зобов'язане здійснювати прийом мешканців Львова? Вважаю, що ці кошти можна було би, до прикладу, скерувати на ремонт покрівлі в тому ж таки будинку №8 на вул. Карбишева", – зазначила Ірина Шалаковська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ