Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

"Свобода" вимагає виявити джерело потрапляння каліфорнійського грипу в Україну

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» вимагає негайно скасувати Угоду про реадмісію з Євросоюзом, посилити охорону державного кордону та перекрити канали нелегальної міграції, а також запровадити єдину систему біометричного та епідеміологічного контролю для всіх, хто в’їжджає в Україну та виявити джерело потрапляння каліфорнійського грипу в Україну. Прес-служба ВО «Свобода».

 

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» звертає увагу на те, що «каліфорнійський» грип був завезений в Україну з-за кордону. Причиною цього стала відсутність відповідного контролю на українському кордоні та ніким не стримуваний потік нелегальних мігрантів, які могли занести в Україну смертоносний вірус. 

Нагадуємо також, що згідно з угодою про реадмісію з Євросоюзом (Угоду ратифіковано Законом №116-VI ( 116-17 ) від 15.01.2008) з 1 січня 2010 року Україна буде зобов’язана приймати до себе сотні тисяч нелегалів з ЄС, які потрапили туди з території України. Цілком імовірно, що разом з цими нелегальними мігрантами в Україну потраплять десятки хвороб, не характерних для нашої кліматичної зони, а тому ще небезпечніших.

Враховуючи складну епідеміологічну ситуацію та загрозу навали нелегальних мігрантів Всеукраїнське об’єднання «Свобода» вимагає негайно скасувати Угоду про реадмісію з Євросоюзом, посилити охорону державного кордону та перекрити канали нелегальної міграції, а також запровадити єдину систему біометричного та епідеміологічного контролю для всіх, хто в’їжджає в Україну.

У зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією в Україні Всеукраїнське об’єднання «Свобода» ухвалило рішення перенести початок загальнонаціональної кампанії проти нелегальної міграції, яка передбачала проведення масових акцій в 14 містах України. Кампанія мала розпочатися 12 листопада акцією в Києві. 

Початок загальнонаціональної кампанії, згідно вимог карантину, переноситься на 26 листопада

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ