Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Свобода» вже веде консультації щодо розподілу посад у майбутній міськраді

ВО «Свобода» вже розпочала консультації з політичними силами, які потраплять у Львівську міську раду, про розподіл посад в Ратуші, — повідомив «Гал-info» голова ЛМО ВО «Свобода» Василь Павлюк. Як він зазначив, консультації зокрема проводяться з ГП «Пора», блоком «Наша Україна» та Українським Народним блоком Костенка і Плюща.
Як наголосив Василь Павлюк, «Свобода» має плани на деякі посади у майбутній міській раді, однак поки що про це говорити не хоче.
ВО «Свобода», як запевнив голова ЛМО партії, також готова приєднатися до національно-демократичної більшості у Львівській міськраді, але тільки в тому випадку, якщо інші члени більшості готові будуть допомогти «Свободі» реалізувати основні пункти її передвиборчої програми.
«Ми розглянемо всі пропозиції щодо створення коаліції. Проте в нас є чітка передвиборна програма і ми йдемо в раду, щоб її виконувати, якщо інші партії приймуть наші умови, а не створюватимуть коаліції тільки під себе, то ми, звичайно ж, долучимося до більшості», — зазначив Василь Павлюк.
За його словами, у Львівську міську раду п’ятого скликання не пройшла жодна з політичних сил, з якою б «Свобода» принципово відмовилася співпрацювати. Так само, Всеукраїнське об’єднання «Свобода» не має принципових застережень до новообраного міського голови і налаштована на співпрацю з ним.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ