Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Свобода» звернулася до Садового з проханням організувати житлово-будівельні кооперативи для черговиків

Депутати Львівської міської ради від фракції ВО «Свобода» звернулися до міського голови з проханням розглянути питання організації житлово-будівельних кооперативів з метою забезпечення черговиків Львівської міської ради, визначити та затвердити перелік земельних ділянок з метою їх закріплення за житлово-будівельними кооперативами.

Згідно інформації, наданої департаментом житлового господарства та інфраструктури львівської міської ради, станом на даний час у місті налічується 24 320 сімей, які потребують поліпшення житлових умов та перебувають на квартирному обліку, 16 116 черговиків перебувають на кооперативному обліку. З них правом на першочерговий вступ у члени ЖБК користуються 4 036 осіб (860 сімей користуються пільгою як такі, що перебувають на квартирному обліку).

Замовником по проектуванню та будівництву кооперативних житлових будинків є виконавчий комітет Львівської міської ради, а передумовою формування ЖБК є виділення міською радою земельної ділянки для будівництва житлового будинку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ