Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Свобода» звинуватила міліцію в поширенні неправдивої інформації про інцидент в Українському домі

«Свобода» назвала нахабною брехнею інформацію про інцидент під час відкриття виставки «Волинська різня: польські та єврейські жертви ОУН-УПА», яку розповсюдив Центр громадських зв‘язків МВС України. Про це заявила прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

 

«Журналісти, які зверталися до Центру громадських зв‘язків із проханням надати інформацію про інцидент із затриманням громадських діячів та журналістів в «Українському домі», отримали відомості, які є відвертою брехнею. Зокрема, ЦГЗ у своїх офіційних коментарях зазначив, що націоналісти «увірвалися в демонстраційний зал і стали знищувати експонати, – йдеться в заяві.

 

Водночас «Свобода» запевняє, що жоден з представників партії не міг увірватися у виставковий зал, оскільки вільний вхід був заборонений. До експозиції допускали виключно людей із посвідченнями журналістів.

 

«Також міліції має бути відомо, що ніхто не знищував експонати виставки, хоча ВО «Свобода» наполягає, що організація такої виставки є кримінальним злочином, а ініціатори цієї виставки мають бути притягнені до кримінальної відповідальності. Відповідну заяву про злочин «Свобода» направила в СБУ 7 квітня 2010 року, а сьогодні оголосила під час вказаного дійства», – заявила прес-служба.

 

Прес-служба Всеукраїнського об‘єднання «Свобода» звертається до Центру громадських зв‘язків ГУ МВС із вимогою не поширювати брехливу інформацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ