Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Свободі» не вдалося висловити недовіру Сендаку

Сьогодні, 29 березня, під час засідання сесії Дрогобицької районної ради депутатизаслухали звіт голови Дрогобицької РДА Михайла Сендака про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Дрогобицького району за 2011 рік.

За підсумками звіту голова фракції ВО «Свобода» Наталя Колінко запропонувала винести на розгляд ради питання недовіри голові Дрогобицької РДА, однак пропозиція набрала лише 21 голос, тому питання навіть не змогли внести до порядку денного. Відповідно, було запропоновано оцінити роботу голови як «незадовільну», однак і цю пропозицію депутати не підтримали.

В коментарі Гал-інфо депутат Львівської обласної ради від ВО «Свобода» Михайло Задорожний розповів, що незадовільну оцінку підтримали лише депутати-свободівці, «Фронт змін» та частина «Батьківщини».

Голова фракції ВО «Свобода» в Дрогобицькій райраді Наталя Колінько в коментарі Гал-інфо повідомила, що рішення про недовіру було вмотивоване, адже за останній рік в районі не відбулося жодних зрушень.

«Звіт голови з минулого року не змінився. Жодного покращення соціально-економічного розвитку району, провал в освітній та соціальній сферах, катастрофічний стан доріг в районі», – додала вона.

Відповідно до депутатського голосування, райрада визнала звіт Михайла Сендака задовільним. За словами Наталі Колінко, свободівці таке рішення не підтримали, натомість решта ради за це проголосувала.

Всього у Дрогобицькій райраді 94 депутати. З них 12 свободівців.

Додамо, що депутати Дрогобицької райради проголосували за заяву Львівської обласної ради щодо політичної ситуації в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ