Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Свободівець погрожує розпустити виконком Львівської міської ради

Секретар Львівської міської ради, свободівець Василь Павлюк ставитиме питання про розпуск виконавчого комітету Львівської міської ради. Так Павлюк відреагував на те, що виконком не ухвалив кілька питань, які стосувалися введення в експлуатацію магазинів та офісів.

Зокрема, йшлося про офіс на вулиці Льва,2.Зауваження у членів виконкому викликало те, що власник офісу не відремонтував фасад будинку. На що Василь Павлюк обурено заявив, що не можна за рахунок одного підприємця навести лад у всьому місті. Відтак, не можна зобов’язувати людину, якій належить 25 квадратних метрів приміщення, ремонтувати весь фасад будинку. Також свободівець виступив проти того, що рішення виконавчого комітету залежать від волі однієї людини.

«Нас є четверо. Виходить, одна людина утрималася і рішення не приймаємо. А що робити підприємцю?», – заявив він.

Головуючи на засіданні виконкому, перший заступник міського голови Олег Синютка запропонував перенести дискусію на кінець засідання, коли буде вичерпано порядок денний. Після розгляду останнього питання Василь Павлюк дещо змінив свою думку і повідомив, що ставитиме перед міським головою питання або ж розширення кількості членів виконкому, або ж обов’язкової присутності на засіданні всіх, хто входить до його складу.

В коментарі Гал-інфо Олег Синютка зазначив, що відбулася звичайна робоча дискусія. Він також висловив думку, потрібно знайти іншу формулу роботи з підприємцями. «За рішенням виконкому від 2002 року, підприємець, який провадить господарську діяльність в приміщенні, повинен впорядкувати фасад. Але часто, особливо в умовах кризи, він просто фізично не в стані цього зробити, тому думаю, і члени виконкому одностайні в цьому питанні, потрібно шукати інший підхід», – сказав він.

Нагадаємо, що до виконавчого комітету Львівської міської ради входить 7 осіб – міський голова Андрій Садовий, перший заступник міського голови Олег Синютка, заступники Василь Косів та Володимир Шевчук, керуюча справами виконкому Марта Литвинюк, секретар Львівської міської ради Василь Павлюк, начальник Львівського міського управління ГУ МВСУ у Львівській області Сергій Броневицький. Рішення приймаються більшістю голосів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ