Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Свободівку Сех не включили до складу колегії Мінекології

Міністерство екології та природних ресурсів не включило до складу колегії міністерства голову парламентського комітету з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи та першого заступника голови цього комітету. Про це повідомила народний депутат від "Свободи", голова комітету ВРУ з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Ірина Сех. (Прес-служба «Свободи»).

За словами народного депутата, це, мабуть, вперше, відколи існує Верховна Рада України, до складу колегії міністерства не включили голову профільної комісії. "Причина, певне, в тім, що голова комітету – представник фракції ВО "Свобода", а перший заступник – представник іншої опозиційної сили – ВО "Батьківщина", - зазначає Ірина Сех. 

Ще 11 січня 2013 року комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи звернувся до Міністерства екології та природних ресурсів з пропозицією включити до складу колегії міністерства голову комітету, першого заступника та заступника голови. Однак міністерство не включило до складу двох депутатів із запропонованих – представників опозиційних фракцій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ