Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Святійший Патріарх Філарет освятив та передав на фронт три мікроавтобуси

13 серпня 2015 року на подвір’ї Київської Паріархії Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет освятив та передав на фронт три мікроавтобуси "Фольксваген" для потреб військових священиків, які перебувають на передовій. Згодом будуть освячені та передані ще два мікроавтобуси, - Церква.info

В освяченні взяли участь голова Синодального управління військового духовенства митрополит Черкаський і Чигиринський Іоан, військові священики: протоієрей Костянтин Лозінський, протоієрей Богдан Тимошенко, протоієрей Леонтій Никитенко та священик Олександр Медведєв.

Автомобілі придбані за кошт Київської Патріархії. Їх доправили стараннями волонтерської групи під керівництвом протоієрея Богдана Тимошенка. Вони будуть використовуватися для транспортування гуманітарних вантажів Київського Патріархату та перевезення військових священиків на передовій.

Святійший Паріарх Філарет наприкінці освячення поспілкувався з журналістами: "Ми щомісячно будемо посилати у військові частини 60 священиків, які будуть кожні три місяці змінюватися і нестимуть своє служіння у військових частинах" – сказав Патріарх.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ