Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Святкувати День Росії в Україні в той час, коли Російська Федерація оголосила нам інформаційну та політичну війну, є абсолютно неприпустимим — Олег Тягнибок

Святкувати День Росії в Україні в той час, коли Російська Федерація оголосила нам інформаційну та політичну війну, є абсолютно неприпустимим — заявив сьогодні, 13 червня, під час прес-конференції лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок. За словами Тягнибока, на святкування Дня Росії, який у Львові відзначали 9 червня в Оперному театрі, його не запросили, хоча як депутата облради та голову фракції «Свобода» його мали б запросити.
«Я дуже негативно ставлюся до проведення подібного свята. На жаль, українські політики, на відміну від прибалтійських лідерів чи президента Грузії, сьогодні ще не навчилися говорити тверде «ні» всім зазіханням Росії. Втім, на щастя, керівництву МЗС вистачило розуму оголосити персоною нон-грата в Україні заступника голови Державної Думи Росії Володимира Жириновського. Будучи народним депутатом, я зробив в МЗС 10 депутатських запитів про заборону в’їзду на територію нашої держави таких російських політиків, як Жириновський, Лужков, Слізка та інших за їхні постійні антидержавницькі вояжі в Крим, однак в ті часи про це не могло йти і мови. Зараз же справа потрохи просувається», — наголосив Олег Тягнибок.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ