Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Свято Шоколаду у Львові запрошує всіх закоханих на «Шоколадне вінчання»

14 лютого у Львівському палаці мистецтв на вул. Коперника, 17 відбудеться «Шоколадне вінчання», в якому можуть взяти участь усі закохані пари, повідомила прес-служба Львівської міської ради

«Готуєтесь до дня Святого Валентина? Хочете, щоб він запам’ятався як найкращий, найяскравіший і найнезвичайніший день у Вашому житті? Тільки на VI Національному Святі Шоколаду Ви зможете оригінально освідчитись у коханні», - зазначають організатори. 

Як повідомив директор VI Національного Свята Шоколаду Андрій Сидор, на ідею створення «Шоколадного вінчання» надихнув саме шоколад, та й те, що Свято стартує у день закоханих.

«Кожна з пар, яка «вінчатиметься», перетворюватиметься в шоколадного героя з допомогою чарівного плаща, величезного капелюха та метелика, а також корони й фати. «Вінчання» відбуватиметься в урочистій залі, яка буде прикрашена шоколадними солодощами. Після того, як пари обміняються обітницями та скуштують шоколад, Купідон Свята оголосить їх чоловіком та дружиною. Після чого «шоколадне подружжя» отримає «свідоцтво шоколадного одруження на Святі Шоколаду». А для того, щоб зберегти щирі емоції цього дня, на «вінчанні» працюватиме спеціальний фотограф. Усі фото буде розміщено на facebook сторінці Свята», - розповідають організатори.

Ексклюзивну можливість стати першим шоколадним подружжям отримає та пара, яку обере журі Свята Шоколаду. Для цього необхідно надіслати оригінальне спільне фото з шоколадними солодощами на [email protected]до 11 лютого.

А також у цей день на Святі працюватиме «Ярмарок Валентина», де представлять неймовірну кількість різноманітних шоколадних солодощів та сувенірів. Зауважимо, що вхід на Ярмарок до 17.00 год безкоштовний!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ