Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Святослав Вакарчук хоче, щоб пам’ятник Івасюку стояв між консерваторією та філармонією

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук хоче, щоб пам’ятник відомому українському композитору Володимиру Івасюку стояв на пр. Шевченка між Львівською консерваторією та обласною філармонією. Про це він заявив у коментарі «Гал-info».
«За моєю пропозицією встановити пам'ятник Володимиру Івасюку у Львові була створена спочатку ініціативна група, яка вже разом з міською владою створила організаційний комітет, котрий і займається питанням одержання дозволу на землю та спорудження пам'ятника. Я би сказав, що на сьогодні питання у документальному оформленні, але я впевнений, що всі питання будуть вирішені і пам'ятник буде стояти саме там, де ми говорили, – на проспекті Шевченка, між консерваторією та філармонією. Мені здається, що це найбільш символічне й знакове місце для нього», — розповів лідер гурту.
Нагадаємо, до 750-річчя Львова Святослав Вакарчук вирішив зробити подарунок-подяку рідному місту і звернувся з проханням до міського голови Андрія Садового щодо встановлення пам’ятника видатному українському композитору Володимиру Івасюку.
Святослав Вакарчук зазначив, що він фінансує з коштів, зароблених музичною діяльністю, і звернувся до львів’ян підтримати його у цьому задумі і дозволити поставити пам’ятник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ