Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Святослав Вакарчук відвідає частини і з’єднання Збройних сил України з творчим туром

30-31 жовтня лідер групи “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук з творчим туром відвідає частини і з’єднання Збройних сил України – повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.
Соліст “Океану Ельзи” побуває у частинах і з’єднаннях Сухопутних військ, Повітряних сил та Військово-Морських сил, які беруть участь у експерименті зі 100% комплектування військовослужбовцями за контрактом.
„Це була наша спільна ініціатива. Святослав дуже поважає військових і висловив бажання відвідати військові частини, поспілкуватися з контрактниками, прапорщиками, офіцерами і членами їхніх сімей”, - повідомив міністр оборони України Анатолій Гриценко.
Глава оборонного відомства також додав, що Святослав дійсно переймається питаннями професійної армії і вважає, що суспільство повинно знати і мати об’єктивну інформацію про процеси, які відбуваються у Збройних силах.
Цикл творчих зустрічей Святослава Вакарчука з військовослужбовцями Збройних сил України розпочинається 30 жовтня в Криму.
У Сімферополі Святослав Вакарчук ознайомиться з умовами бойової діяльності, життя і побуту військовослужбовців окремої бригади берегової оборони Військово-Морських сил ЗС України. В цей же день у Севастополі соліст “Океану Ельзи” зустрінеться з командуванням Військово-Морських сил ЗС України та курсантами Севастопольського військово-морського інституту ім. П. С. Нахімова.
Наступного дня, 31 жовтня, неформальне спілкування Святослава Вакарчука продовжиться з військовослужбовцями Старокостянтинівської авіаційної бомбардувальної бригади Військово-Повітряних сил (Хмельницька область) та 30-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗС України (м.Новоград-Волинський Житомирської області).
„Я хочу подякувати йому за те, що він як творча людина погодився донести свої слова і пісні до військових”, - зазначив Анатолій Гриценко.
Як додав міністр оборони, керівництво військового відомства підтримує такий зв’язок між творчими особистостями, які мають свою громадянську позицію і військовим середовищем.
Своєю чергою, лідер “Океану Ельзи” Святослав Вакарчук повідомив, що навесні він вже провів серію зустрічей зі студентами українських вузів. На думку Святослава, то були зустрічі з тим поколінням, яке вже скоро визначатиме долю нашої країни і відповідатиме за неї.
„Не менш важливими в цьому аспекті є військовослужбовці – люди, які покликані захищати нашу державу. Я думаю, що ці зустрічі у вигляді неформальної, але відвертої розмови про минуле, теперішнє і майбутнє допоможуть знайти відповіді на питання, які на сьогоднішній день найбільше хвилюють всіх нас: ким ми є і ким ми хочемо бути? Також я хотів би принести позитивні емоції в середовище, яке, на мою думку, особливо їх потребує”, - зазначив Святослав Вакарчук.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ