Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Святослав Вакарчук вважає, що українці надто мало знають про Північноатлантичний альянс

“Не варто агітувати ні “за”, ні “проти” НАТО. Зараз треба говорити не про краще і гірше, а давати більше інформації суспільству”, - таку думку сьогодні, 30 жовтня, висловив соліст “Океану Ельзи” Святослав Вакарчук, перебуваючи в гостях у військовослужбовців окремої бригади берегової оборони Військово-Морських сил ЗС України у Сімферополі.

„Ми не можемо сказати про фільм, подобається він нам чи ні, якщо ми його не бачили. Я вважаю, що на сьогоднішній день у нашому суспільстві катастрофічно мало відомо про таку поважну і вже сусідську організацію, як НАТО”, - зазначив Святослав Вакарчук.
Соліст “Океану Ельзи” також додав, що перебуваючи у штаб-квартирі Північноатлантичного альянсу в Брюсселі, він отримав дуже багато інформації про цю організацію.
„Думаю, що тільки час і правильні дії зможуть підготувати нас до висловлення свого бачення щодо НАТО. Країна ще не готова до цього, бо мало відомо про цю організацію”, - підкреслив Святослав Вакарчук.
Нагадаємо, сьогодні, 30 жовтня, лідер популярної української групи “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук розпочав свій творчий тур по частинах і з’єднаннях Збройних сил України, які беруть участь у експерименті зі 100% комплектування військовослужбовцями за контрактом.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ