Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Святий Миколай привітає 240 дітей соціально незахищених категорій

Сьогодні, 20 грудня, у Львівському академічному обласному театрі ляльок у межах щорічної благодійної акції «Подаруй дитині свято» відбудеться вручення подарунків дітлахам з числа малозабезпечених та багатодітних сімей, дітей внутрішньо переміщених осіб, учасників зони АТО та добровольців, дітей з інвалідністю, сиріт та дітей, які позбавлені батьківського піклування, що проживають у Львові та області. Повідомила прес-служба Львівської облради.

Напередодні свята 240 листів Святому Миколаю від цих дітей волонтери опублікували на сторінці благодійної акції в мережі фейсбук. Тут кожен охочий мав можливість стати своєрідним помічником Миколая, обравши листа, написаного дитиною, та виконати її бажання.

За словами депутата Львівської обласної ради Уляни Дорош, усі зібрані подарунки вручатимуть 20 грудня у Львівському академічному обласному театрі ляльок. «Крім того, діти переглянуть новорічну виставу, для них також працюватиме святкова фотозона, де кожен, сфотографувавшись із Святим Миколаєм, отримає світлину на згадку», - поінформувала вона.

Після вистави діткам проведуть майстер-класи з арт-терапії та орігамі.

Початок вистави о 16:00, вручення подарунків – о 17:00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ