Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Сихівська районна адміністрація демонтує незаконно встановлені кіоски і гральні автомати

Сьогодні на пр.Червоної  Калини 109 біля ринку Санта-Барбара, на вул. Зеленій 150 і на вул. Стрийській 109 разом було демонтовано один шестигранний гральний  автомат, незаконно встановлений тимчасовий намет, в якому розташувалось літнє кафе і дванадцять гральних автоматів.
   Зокрема на пр. Червоної Калини біля ринку Санта-Барбара було демонтовано один шестигранний гральний  автомат. Власнику протягом двох тижнів прийшло два попередження про демонтаж, проте він стверджує, що таке повідомлення отримав тільки вчора: “Андрію Садовому потрібно займатися ремонтом доріг. А ми платимо податки в міську казну,”- заявив обурений власник.
Як розповів заступник  начальника Сихівської районної адміністрації Олег Поручинський: “Це вже другий ігровий автомат цього власника, який ми демотували. У нього ще є два на території ринку “Шувар”, проте це вже справа власника ринку.”  
На вул. Зеленій 150 на колишній  автостоянці Галицького ДАЇ демонтовано намет,  в якому розташовувалось літне кафе. Як стверджував власник дозвіл на встановлення намету  він отримав від Галицького райвідділу міліції. 
На вул. Стрийській 109 було демонтовано 12 гральних автоматів, які більше року функціонували без жодного дозволу і патенту в приміщенні кафе.
“На демонтаж одного архітектурного об’єкту йде 1000-1500 гривень. В бюджеті ці кошти не передбачені, тому стараємося демонтувати технікою місцевих ЖЕКів.  В Сихівському районі за три тижні  вже демонтовано   вісім кіосків, чотири гральні автомати Зокрема два кіоски після попередження демонтували самі власники.  Демонтоване майно зберігається на території ЛКП  “Під Зуброю” до часу поки власник його не забере. На жаль жодних штрафних санкцій до бізнесменів ми застосувати не можемо,”- зазначив заступник  начальника Сихівської районної адміністрації Олег Поручинський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ