Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Сихову на два дні вирубали холодну воду: «Ви що, дітей годуєте водою?»

У Львові частина району Сихів (вулиці Червоної Калини, Хоткевича та Чукаріна) сьогодні і завтра буде без холодного водопостачання.

Як повідомили Гал-інфо, воду, і холодну, і гарячу, близько десятої дня вимкнули взагалі. Близько четвертої у кранах з’явився лише кип’яток. Аварійна служба Львівводоканалу (тел. 1551) ніяк не прокоментувала цю незручність, натомість порадила передзвонити до теплоенергетиків (тел. 1585).

Жіночим голосом аварійна Львівтеплоенерго повідомила, що холодної води не буде і завтра, оскільки нині їхні робітники так і не встановили місце пошкодження водогону. На запитання, як бути в цій ситуації, коли без попередження комунальна служба вирубає холодну воду на такий тривалий час, як приготувати їжу для дітей, прозвучала відповідь: «Ви що дітей холодною водою годуєте?», «Використовуйте гарячу воду, вона така сама як холодна».

Слід зазначати, що цієї осені, як ніколи раніше, на Сихові через аварійні ситуації мало не щодня вдень вимикають водопостачання до 5-8 годин. Схоже, Львів переходить на погодинну подачу води, але без встановленого графіку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ