Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сильний сніг і вітер заблокували дороги у двох областях Західної України

Станом на 8:00 7 лютого на території України в АР Крим, у Волинській, Чернівецькій та Закарпатській областях – місцями йде невеликий сніг, у Івано-Франківській та Львівській областях – йде сніг, у Тернопільській області – заметіль. На решті території без опадів. Середня температура повітря становить -5 -18?С, у східних та північних областях до -21?С, у західних до -12 ?С в південних до -19?С, – повідомила прес-служба Мінтрансу.

 

На перевальних ділянках доріг в Карпатах – сніг, температура повітря -5 -12?С. В АР Крим  – без опадів. Температура повітря -7-14?С. На автодорозі М-05 Київ – Одеса по всій довжині без опадів. Температура повітря -12 -15?С. Стан покриття дороги в Одеській області – місцями засніжений. Проїзд забезпечений.

 

Покриття на автодорогах державного значення у Кіровоградській, Черкаській, Івано-Франківській, Луганській, Одеській та Херсонській областях – місцями засніжене, у Полтавській та Миколаївській області – місцями накат.  Проїзд забезпечений. На зимовому утриманні доріг працюють 1116 механізмів та 1904 робітників.

 

Стан покриття автодоріг місцевого значення у більшості областей – засніжений, у Донецькій  області – накат,  у Вінницькій області – місцями ожеледиця,  у  Миколаївській області – місцями перемети. Проїзд забезпечений.

 

Внаслідок складних погодних умов – опади у вигляді снігу, поривчастий вітер – у Тернопільській області ускладнений проїзд на місцевій мережі доріг районного значення у 9-ти районах області: Бережанський, Борщівський, Бучацький, Гусятинський, Заліщицький, Зборівський, Козівський, Кременецький, Монастириський.

 

У Івано-Франківській області – закрито проїзд на 10-ти автодорогах місцевого значення у двох районах: Олешів – Буківня, Прибилів – Гостів, Жевачів – Петрів, Снятин – Тязів – Тлумацький район; Семаківці – Чернелиця, Сороки – Слобідка, Корнів – Вільхівці, Семаківці – Михальче, Олієво Королівка – Корнів, Дубки – Репуженці – Городенківський район.

 

У Чернігівській області з метою уникнення заторів у русі на окремих ділянках, зі значними поздовжніми ухилами, автодороги Р-12 Чернігів – Мена – Сосниця - Грем’яч (154-158 км, 193 км) та автодороги Р-65 КПП «Миколаївка» - Семенівна - Н.-Сіверський – Глухів - КПП «Катеринівка» (в с. Путивськ) на зимовий період заборонено рух автобусів та вантажівок без ланцюгів протиковзання. За погодження з ДАІ на цих ділянках встановлені відповідні дорожні знаки. Ведеться контроль за рухом транспортних засобів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ