Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Силовий варіант нереальний: після відставки Луценка у Тимошенко обмежений міліційний ресурс, – Бондаренко

Сьогоднішньою заявою Юлія Тимошенко намагається тиснути на Президента Віктора Ющенка, щоб він не підписав зміни до виборчого законодавства. Я б не став розцінювати заяву Тимошенко, як підготовку громадської думки про невідворотність фальсифікацій та підготовку до другого Майдану. Про це «Гал-інфо» сьогодні, 4 лютого, заявив політолог Кость Бондаренко.

 

«Мені важко уявити портрет людини, яка сьогодні вийде на Майдан за Тимошенко або за Януковича. Скоріше за все, сторона, яка програє вибори, буде апелювати до судів. Шанси на перемогу на виборах Тимошенко і Янукович мають приблизно рівні», – наголосив Кость Бондаренко.

 

На думку політолога, розвиток силового варіанту після другого туру є нереальним. Зокрема, Тимошенко після відставки Луценка має лише досить обмежений міліційний ресурс.  

 

Також, за словами Бондаренка, варіант третього туру виборів для України є небажаним. Хто б не переміг, сторона, що програє, рано чи пізно змушена буде визнати переможця.

 

Крім того, як зазначив політолог, ймовірність фальшувань внаслідок підписання Президентом змін до виборчого законодавства не перевищує 3% голосів.

 

На момент розміщення новини стало відомо, що В.Ющенко підписав Закон про внесення змін до Законо про вибори Президента.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ