Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сили АТО розбили російську колону бронетехніки, яка рухалася на Луганськ

Минулої ночі з Росії на територію України зайшло дві колони бронетехніки. Одна із них рухалася у напрямку Луганська через Молодогвардійськ - Краснодон. У складі цієї колони було до 50 одиниць важкої бронетехніки терористів. Про це в коментарі Гал-інфо повідомив голова громадської організації ГІ «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

«Від учорашнього вечора, ми подавали інформацію в штаб АТО про рух колони, але реакції не було. Реакція була тільки після обнародування цієї інформації. РНБО повідомила, що по колоні відпрацювала авіація і рух її призупинено. Також учора, завдяки отриманій інформації наших розвід груп, було нанесено авіаудар по базі терористів на ремонтному заводі в Краснодоні. В результаті чого було знищено близько сотні терористів. Однак, досі не знищені бази в районі ЦОФ «Дуванська» та ЦОФ «Самсонівська» з території яких терористи постійно ведуть обстріл Хрящуватого та Новосвітліки. Там є скупчення важкої техніки та кадирівців. Маю надію, що після публікації будуть вжиті заходи по знищенню і цих баз терористів», - сказав Дмитро Снєгирьов.

Він також додав, що інформація про базу терористів у Краснодоні та пересування колони російської бронетехніки отримана дорогою ціною - ціною життя партизанського чотового на псевдо "Душман".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ