Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Син голови ВАТ „Провесінь” Олег Півень: Порушена кримінальна справа проти мене -- замовлення рейдерів

Проти сина власника „Провесня” Івана Півня, лікаря-анестезіолога Львівської обласної клінічної лікарні Олега Півня порушено кримінальну справу. Сам Олег Півень пов`язує порушення цієї кримінальної справи із рейдерськими атаками на «Провесінь» та вважає її замовною. Про це він заявив у коментарі „Гал-info”.
„Справу порушено за заявою людини, яка продала мені акції „Провесня”. Зараз ця людина звернулася до правоохоронних органів і стверджує, начебто не продавала мені цих акцій, що я ними заволодів незаконно. Хоча є підписана угода, і акції перереєстровані”, – каже він.
Олег Півень вважає, що за людиною, що звернулася із заявою до правоохоронців, стоять структури, які здійснюють рейдерські атаки на фірму. „Я думаю, що ця людина підкуплена, як і правоохоронці. Доказів у мене немає, але мені так видається”, – говорить він.
Олег Півень звернувся за захистом до Львівської управи „Українського лікарського товариства”, яке розповсюдило звернення до силових структур з проханням об`єктивно розслідувати цю справу. «Ми в жодному разі не хочемо чинити тиск на правоохоронні чи судові органи. Ми просто хочемо надати публічного розголосу цій справі, щоб її розслідували максимально об`єктивно».
Кримінальна справу було порушено 23 жовтня цього року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ