Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Син Януковича розповів, як батько врятував Україну

З приходом новообраного президента Віктора Януковича курс країни радикально змінився на краще. Таку думку висловив народний депутат від Партії регіонів, молодший син президента - Віктор Янукович.

"Якщо відсторонитися від того, що я в даному випадку є заангажованою людиною, то в сьогоднішній Україні я бачу добрі, позитивні тенденції. Президенту Януковичу вдалося по-новому запустити той величезний механізм, яким є держава. Тому що до приходу Януковича цей механізм, я вважаю, був запрограмований на самознищення. Країна котилася у прірву, з якої немає вороття ", - вважає він.

На його думку, саме за останні п'ять років, за час президентства Віктора Ющенка, "ситуація в країні дуже сильно розхиталася, вона стала практично некерованою".

"Ситуацію в державі можна було описати авіаційними термінами: вона наближалася до точки неповернення - це коли літак, злітаючи, набирає таку швидкість, що він просто вже не може зупинитися. В аварійних випадках, якщо після проходження цієї точки неповернення літак з якихось причин не може злетіти, він розбивається. Ситуація в нашій державі нагадувала мені наближення до такої точки: відчувалося, що ось-ось станеться щось страшне, все завалиться, настане хаос і просто нічого буде відновлювати, і багатьом поколінням доведеться працювати для того, щоб просто віддати державні борги. Але найголовніше - що люди втратили надію і віру в щось хороше, в те, що в нашій країні взагалі можна нормально жити", - пожалівся Янукович-молодший.

"Не в останню чергу через відсутність стабільності в державі дуже сильно "розхитались" чиновники. Адже якщо людина не впевнена в завтрашньому дні, то, прийшовши на якусь посаду, вона намагається працювати не на свій імідж, не на свій колектив, не на свою країну, - вона стає працювати сам на себе. Якщо людина не особливо вірить в завтрашній день і взагалі не вірить в післязавтрашній, то вона сприймає сьогоднішній день як єдину можливість щось собі відірвати, якщо говорити прямим текстом. Як би не хотілося про це говорити, але це факт, і не варто це замовчувати або закривати на це очі. Україні не вистачало стабільності, а сьогодні Україна вибирається з ями і цілеспрямовано рухається в бік розвитку ... ", - сказав син президента.

Він додав, що "сьогодні ми перестали ганьбитися". "Ми, слава Богу, знайшли спільну мову і з Євросоюзом, і з Росією, і з країнами колишнього Союзу, і з Китаєм ... У нас налагоджуються нормальні відносини з усіма, і це не голі слова, це можна простежити за статистикою, за тенденціями, по зустрічах, по домовленостях. Тобто тенденції насправді дуже хороші. Це мене тішить і заспокоює ... ", - зазначив молодший Янукович.

Нагадаємо, сам Янукович-молодший неодноразово заявляв .що політика - це не його і що він своїм дітям професії політика не бажає, повідомляє ТСН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ