Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Синоптик розповіла про примхи погоди цими днями

​Похолодання завтра в Україні охопить західну частину, північні області та досягне Вінниччини. Вдень очікується +17+22 градуси, а на заході навіть знизиться температура повітря до +15+17 градусів. Про це синоптик Наталка Діденко написала на своїй сторінці у Фейсбук.

"Дощі також якраз пройдуть по сухій травичці та прикрасять краплями квіти та віконні шиби саме у західних областях та на півночі України. А в другій половині дня, ближче до вечора, дощ ймовірний і в східних областях. Опади переважатимуть невеликі. По півночі, сходу та на заході трохи рватиме західний вітер", - пише вона. 

Водночас південна частина України, Черкащина, Полтавщина, Дніпро, Кропивницький - тут буде переважно сухо сонячно та дуже тепло. +25+30 градусів, на сході та півдні до +32 градусів. На Одещині буде свіжіше, +24+26 градусів.

У Києві завтра похолодає. До +20 градусів.

Вночі та вранці у столиці можливий невеликий дощ, вдень буде без опадів.

"Там, де пройдуть дощі, може місцями гримнути гроза. Взагалі, з температурою найближчими днями буде щось таке. Завтра - похолодання, у четвер - потепління, у п'ятницю - знову похолодання, а вихідними - скрізь знову тепло. Так що тримайте голови і гардероб у рівновазі міжсезонній", - додала Наталка Діденко. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ