Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Синоптики попередили про погіршення погодних умов

Львівський регіональний центр з гідрометеорології інформує, що по Львівській області та місту Львову ввечері із збереженням до кінця доби 7 лютого та вночі і в першій половині дня 8 лютого місцями туман видимістю 200 – 500 м, ожеледь. 8 лютого на дорогах ожеледиця. Вдень подекуди налипання мокрого снігу, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

8 лютого вдень часом мокрий сніг та сніг.

На найближчу добу синоптики прогнозують хмарну погоду. Вночі невеликі опади (дощ та мокрий сніг). Вдень часом мокрий сніг та сніг, налипання мокрого снігу. Вночі та в першій половині дня туман, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на північний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 0 – 2° морозу, вдень 0 – 2° тепла.

9 лютого: хмарно. Часом мокрий сніг та сніг, вночі місцями сильний. Подекуди налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі 0 – 5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

10 лютого: хмарно з проясненнями. Місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 2 – 7° морозу, від 2° морозу до 3° тепла.

Консультативний прогноз Львівського РЦГМ на 11-12 лютого 2018 року: без істотних опадів. Температура повітря вночі 6 – 11° морозу, місцями 14 – 16° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ