Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Синоптики попереджають про складні погодні умови

Погоду на Львівщині обумовить проходження активних атмосферних фронтів від циклону, що зміщується з Балтійського моря на Білорусь. Про це інформує департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Фактична погода: Хмарно з проясненням. Без опадів. Вітер південно-західний 8 м/с пориви до 13 м/с, температура повітря від +5о С; 

Прогноз: 

По Львівській області: Хмарно. Часом дощ, подекуди з мокрим снігом. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вiтер південно-західний з переходом на північно-західний, 9 – 14 м/с, вночі пориви 17 – 22 м/с, вранці та вдень сильний вітер з поривами 25 – 30 м/с. Температура повiтря вночі 0 – 5° тепла, вдень 4 – 9° тепла.

По місту Львову: Хмарно. Часом дощ, подекуди з мокрим снігом. Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вiтер південно-західний з переходом на північно-західний, 9 – 14 м/с, вночі пориви 17 – 22 м/с, вранці та вдень сильний вітер з поривами 25 – 27 м/с. Температура повiтря вночі 0 – 2° тепла, вдень 7 – 9° тепла.

16 березня вночі пориви південно-західного вітру 17 – 22 м/с, вранці та вдень сильний північно-західний вітер з поривами 25 – 30 м/с. (II рівень небезпечності, помаранчевий).

Вночі та вранці на окремих ділянках доріг ожеледиця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ