Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Синоптики попереджають: сьогодні у Львові сильні пориви вітру

Львівський регіональний центр з гідрометеорології застерігає, що у Львові 11-12 січня очікуються пориви західного вітру 15-20 м/с. Ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Можливий часом мокрий сніг та дощ. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, сьогодні у Львові прогнозується хмарна погода з проясненнями. Дощ з переходом в мокрий сніг. Ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вдень 2-4º тепла. Видимість в опадах 500-1000 м.

12 січня очікується хмарна погода. Часом сніг та мокрий сніг з переходом в дощ. Місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла.

13 січня прогнозується хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці невеликий сніг та мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 9-14 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень 1-6º тепла.

14 січня без істотних опадів, 15 січня часом дощ та мокрий сніг. Температура

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ