Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Синоптики прогнозують налипання мокрого снігу

За прогнозом Львівського регіонального центру з гідрометеорології, сьогодні, 17 січня, по території Львівської області та місту Львову вранці та вдень місцями очікується сильний сніг та мокрий сніг, налипання мокрого снігу, повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради застерігає усіх учасників дорожнього руху бути максимально обережними під час руху.

Так, мерія просить водіїв транспортних засобів при можливості утримуватися від поїздок, обирати помірну швидкість, дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, обов’язково вмикати фари.

Водночас усіх водіїв просять не залишати автомобілів на проїзній частині та недозволених місцях, особливо вночі, аби не заважати роботі снігоприбиральної  техніки очищувати дороги.

Якщо погодні умови значно погіршаться, правоохоронці радять тимчасово утриматися від поїздок та перечекати негоду в безпечному місці. 

Максимально уважними просять бути і пішоходів – не вибігати на дорогу і переходити лише у спеціально відведених для цього місцях.

У разі виникнення будь-яких негараздів та непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за коротким номером 15-80.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ