Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Синютка хоче «компенсації» від ДАІ за простій трамваїв

На сьогоднішньому засіданні виконкому Львівської міськради вкотре порушили питання про недотримання правил парковки на вул. Дорошенка біля Головної пошти у Львові.

Як стало відомо, департамент житлового господарства ЛМР звернувся до ДАІ Львова з метою врегулювати ситуацію із самовільним паркуванням автотранспорту на вул. Дорошенка (біля Головної пошти), адже організованої зони парковки там нема. Натомість припарковані машини блокують рух трамваїв, зокрема.

ДАІ міста розглянула звернення ЛМР і 14 березня доручила дорожньо-патрульній службі посилити нагляд за дорожнім рухом транспорту на цій ділянці вул. Дорошенка.

Своєю чергою перший заступник міського голови Львова Олег Синютка під час виконкому повідомив, що нещодавно сам став свідком ситуації, коли через припарковані біля Головної пошти великі туристичні автобуси зупинилися трамваї. За словами Синютки, якщо порядок не буде наведений, електротранспорт може вимагати компенсації за простій від служб, що займаються організацією руху у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ