Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

На Львівщині гендлюють землею, яку мали б одержати учасники АТО

На Львівщині землі роздають не зовсім учасникам АТО. Про це учора, 23 грудня, під час наради з головами сільських та селищних рад Львівської області заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка, - повідомив кореспондент Гал-інфо.
 

Олег Синютка наголосив, що всі махінації рано чи пізно будуть викриті.

«Усю інформацію щодо видачі земельних ділянок учасникам АТО ми розмістимо у відкритому доступі на сайті Львівської ОДА. Потім не дивуйтесь, якщо будуть якісь питання до сільських чи селищних голів. Хочете вчудити, то вчудіть у чомусь другому, але не тут», - сказав він.

Також Олег Синютка наголосив, що під час однієї із зустрічей з учасниками АТО йому було дуже неприємно чути від бійців неприємні відгуки про роботу деяких сільських голів.

«Мені було соромно, коли учасники АТО говорили, що сільський голова "послав". Мені починають розказувати, що ті землі учасники АТО потім будуть продавати. Ну і що? Це їхня земля і їхнє право. Ми сиділи в теплі, а вони в окопах і про це не слід забувати. Якщо хтось сумнівається у праві на отримання землі бійцями АТО, то підіть на цвинтар і подивіться на могили, подивіться на фото і може у вашій свідомості щось зміниться», - порадив Олег Синютка.

Він заявив, що на всі факти зловживань він буде реагувати.

Додамо, що на Львівщині офіційно зареєстровано 5800 учасників АТО. 207 чоловік загинуло.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ