Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Синютка переконаний, що депутати проголосують за муніципальні запозичення

Синютка переконаний, що депутати проголосують за муніципальні запозичення, — наголосив „Гал-info” заступник міського голови, керівник департаменту економічної політики Львівської міської ради.
 „Я переконаний у тому, що всі, хто керується інтересами територіальної громади, підтримає це рішення, тому що тут є абсолютно зрозумілий економічний ефект. Ті, хто бажає громаді кращого, голосуватимуть за, і тому я переконаний, що це рішення приймуть, адже запозичення – це для нас не самоціль, а засіб для фінансування видатків бюджету розвитку”, — наголосив Олег Синютка.
Як зазначив заступник міського голови, мерія вже зняла пункт ухвали щодо муніципальних запозичень, який викликав найбільше запитань — про матеріальне забезпечення позики, адже муніципальне запозичення, не потребує жодної застави.
„Просто нам хотілося показати, що територіальна громада Львова сьогодні володіє дуже хорошими активами і якраз дуже важливо використати їх для того, щоб зробити позитивні зрушення в інфраструктурі міста. Що ж до матеріального запозичення, то воно справді не потребує жодної застави і в цьому його перевага”, — пояснив Олег Синютка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ