Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Культура

Синютка закликає викорінювати російську попсу з громадського простору Львівщини

Голова Львівської ОДА Олег Синютка доручив скерувати звернення до власників громадських закладів на Львівщині з проханням переглянути музичний репертуар. Про це голова ОДА повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

"Суспільство ментально не сприймає "музичних сепаратистів". До нас звернулися воїни АТО, які не бажають чути російської попси у Львові та області.

Поділяю думку громадськості, тому видав доручення, відповідно до якого ми скерували звернення до підприємців з проханням переглянути музичний репертуар в закладах та громадських місцях і закликаю викорінити низькопробну російську попсу, яка є чужою для нашого середовища та культури.

Вважаю, що українська музкультура багата на український продукт, в тому числі завдяки мовним квотам запропонованих Президентом, і готова продукувати якісний музичний контент.

Наша чітка позиція – попса артистів з "чорного списку" СБУ не повинна бути присутня на Львівщині, а тим паче у громадських місцях. Сподіваюсь, бізнес відгукнеться і стане провайдером патріотичної позиції", - йдеться в повідомленні. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ