Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Синютку просять врятувати ліс у Старосамбірському районі

Учора, 20 січня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутат від НРУ Юрій Войтів звернувся до голови Львівської ОДА Олега Синютки з вимогою вжити заходів щодо скорочення вирубок лісу в Старосамбірському районі.

За його словами, до нього звернулася громада організації «Майдан» Старосамбірщини з клопотанням домогтися припинення незаконних вирубок лісу та вивезення кругляка з території Старосамбірського району комунальним підприємством «Старосамбірське ДЛГП «Галсільліс».

Як зазначив депутат, активісти разом із головою Старосамбірської районної ради, в.о. начальником Старосамбірського РВ ГУМВС, прокурором району та місцевими мешканцями 13 січня на верхньому складі в с. Дністрик виявили велику кількість (близько 200 куб.м.) вирубаної не клеймованої деревини.

Відповідно, депутат просить голову Львівської ОДА скерувати  робочу групу в КП «Старосамбірське ДЛГП «Гальсільліс» з метою вивчення та перевірки інформації наведеної у зверненні та надати правову оцінку діям підприємства.

Також Юрій Войтів просить вжити усіх можливих заходів, щодо зменшення обсягів видачі дозвільних документів для вирубки лісу в Старосамбірському районі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ