Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Синютці пообіцяли, що до кінця дня будуть оприлюднені результати виборів у Львові

«Сьогодні опівдні я мав розмову з головою обласної виборчої комісії, з начальником МВС та запитав в них, що потрібно для того, щоб завершити підрахунок голосів. Я зазначив, що зволікання виглядає як спеціальне затягування та маніпуляція із підрахунком, що є дуже неприємно. Мені пообіцяли, що сьогодні завершать електронний підрахунок голосів», – сказав у коментарі «Гал-інфо» голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Воднораз голова ОДА не погодився з думкою Сергія Лещенка про те, що кандидати від БПП провалилися в Харкові, Дніпропетровську та Львові.

«Як можна сказати, що провалилися, якщо БПП одержав перше місце в області? Можливо, він мав на увазі мерські вибори, але я ними не займався. Щодо результату, то, гадаю, що це великий кредит довіри для людей, які представляють Блок Порошенка в області. З іншого боку, це підтвердження того, що речі, які робить президент, є помітними для людей», – зазначив Олег Синютка.  

Він ще раз закликав всі проукраїнські демократичні сили до об’єднання й додав, що на професійну роботу можна налаштувати навіть тих депутатів, чиї політичні сили не гребують вдаватися до популізму.

«Потрібно утворити проукраїнську коаліцію, в яку б увійшли всі патріотичні сили. Нам не потрібно ділитися, нам потрібно спільно досягти прогрес у розвитку області. Вважаю, що всіх депутатів, які представляють ті чи інші сили, можна налаштувати на професійну роботу», – резюмував він. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ