Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ситуація довкола Бориса Тарасюка є підґрунтям узурпації влади

«Сьогоднішня ситуація, яка склалася довкола міністра закордонних справ, є штучно роздутою і водночас реальним підґрунтям узурпації влади», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив представник Бориса Тарасюка в суді Іван Крулько.
«Станом на сьогодні діє указ Президента, яким Борис Тарасюк залишається міністром закордонних справ. Оскільки цей указ ще ніхто не скасував, пан Тарасюк мав усі законні підстави поїхати до Чехії з робочим візитом. Крім того, ця поїздка дуже довго планувалася і обговорювалася. Попередньо перед від‘їздом, у встановленому законом порядку, були проінформовані Президент, Кабмін, всі посадовці і державні організації, яким потрібно було знати про робочий візит до Чехії», – зазначив представник Бориса Тарасюка.
«В четвер відбудеться ще одне слухання справи Тарасюка у Шевченківському районному суді Києва. Після його вироку можна буде говорити про подальші дії мого довірителя, тобто чи і надалі Борис Тарасюк виконуватиме обов‘язки міністра закордонних справ», -- додав Іван Крулько.
Нагадаємо, що вчора прем’єр Віктор Янукович звернувся до Генпрокуратури вжити заходів прокурорського реагування у зв’язку із діями Бориса Тарасюка, який продовжує виконувати повноваження міністра закордонних справ попри звільнення з боку Верховної Ради. Зокрема Янукович сказав, що він нічого не знав про візит Тарасюка до Чехії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ