Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ситуація на українсько-російському кордоні станом на 16 листопада

Ситуація на українсько-російському кордоні залишається напруженою. Тривають переміщення та концентрація угруповань російських військ та бойовиків. Найбільшу активність російських найманців зафіксовано на Донецькому, Луганському та Дебальцевському напрямках. Повідомила прес-служба Державної прикордонної служби.

ЗС РФ продовжується використання БПЛА для ведення повітряної розвідки. Так, учора ввечері було зафіксовано 1 БПЛА  над н.п. Сартана (Донецька обл.), який рухався на напрямку «Маріуполь – Павлопіль» на висоті до 1 км та ще 1 безпілотник на напрямку відділу прикордонної служби «Червоний Чабан», а саме над н.п. Ставки та Першоконстантинівка (Херсонська область) на висоті до 3 км.

Крім того учора в районі н. п. Суха Балка (Донецька обл.) під час огляду автобуса «Слов’янськ – Донецьк»  української реєстрації  за сидінням водія (гр.України) виявлено упаковану коробку з назвою «Нова Пошта».  В ній знаходилось 2 пустих магазини з-під набоїв 5,62 мм, ударно-спусковий механізм та запобіжник до зброї іноземного виробництва. 

Також учора вдень в контрольному пункті «Лисичанськ» (Луганська обл.) під час здійснення контролю було затримано 2 громадян України, які проходять по базі даних МВС, як особи, які причетні до сепаратизму.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ