Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ситуація в зоні АТО дуже тривожна. Терористи вже 42 рази обстріляли позиції наших військових

Бойовики продовжують екскалацію конфлікту на Донбасі. За період з 6 до 14 години сьогоднішнього дня незаконні збройні формування уже 42 рази обстріляли позиції наших військових. Як і раніше, бандформування відкривають вогонь з важкого озброєння. Про це повідомив прес-центр АТО.

Районами найбільшого загострення являються донецький аеропорт та найближчі до нього населені пункти, а також передній край на Дебальцевському напрямку.

У районі донецького летовища під обстріли терористів потрапили населені пункти Піски, Авдіївка, Опитне, Тоненьке, Мар’їнка, Гранітне, а також сам аеропорт. Тут бойовики застосовували міномети, танки, протитанкові керовані ракети та важку артилерію.

На дебальцівському напрямку відбулося 2 бойових зіткнення: поблизу Нікішино та Орлово-Іванівки. Окрім того, незаконні збройні формування обстрілювали з важкого озброєння населені пункти Орлово-Іванівка, Редкодуб, Нікішино, Каменка, околиці Ольховатки.

Населені пункти Тоненьке, Гранітне Опитне, Заря та Новокалинове були обстріляні бойовиками із РСЗВ БМ-21 «Град».

Під обстрілами бойовиків гинуть мирні громадяни. Об 11.10 терористи обстріляли населений пункт Малоорлівка. 7 мін впали на житлові будинки. Внаслідок обстрілу загинув місцевий житель

Наші військові не втрачають контролю над своїми позиціями та адекватно реагують на виклики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ