Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ситуація зі стадіоном у Львові не критична, – віце-прем’єр Васюник

«Я хотів би відповісти усім скептикам ЄВРО 2012, що стан реалізації проекту ЄВРО 2012 у Львові та будівництво стадіону до чемпіонату не є критичним”, – заявив учора, 1 лютого, під час відвідин будівництва стадіону до ЄВРО-2012 у Львові віце-прем'єр-міністр України Іван Васюник. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«На сьогодні міський голова Львова та керівництво «Азовінтексу» поінформували про підписання трьохстороннього договору: між головним проектантом «Арена. Ком», генпідрядником .компанією «Азовінтекс» та Львівською міською радою. Усі суб'єктивні проблеми зняті. На протязі трьох днів остаточним замовником буде підтверджений графік кінцевої здачі - липень 2011року. Це термін погоджений УЄФА. Уже з 25 лютого на будівельному майданчику будуть продовжені повномасштабні роботи. Це дозволить по всьому периметру будівельного майданчика проводити роботи у три зміни. Проект буде завершено вчасно і Львів, як і вся Україна, готується до чемпіонату ЄВРО 2012», - зазначив Васюник.

 

«Хочу подякувати інспекторам УЄФА та віце-прем'єр-міністру, адже їхній досвід є запорукою успішного введення стадіону в експлуатацію. На сьогодні ми, отримуючи проектну документацію, передаємо їх будівельникам, щоб вони могли приступати до виконання робіт. Львів працює згідно графіків погоджених з УЄФА», - зауважив міський голова Львова Андрій Садовий

 

Нагадаємо, учора до Львова з робочим візитом прибув віце-прем'єр-міністр України Іван Васюник. За його участі відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з питань будівництва стадіону у Львові до ЄВРО-2012.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ