Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ситуацію з реставрацією будинків північної частини площі Ринок вивчатиме робоча група

Ситуацію з реставрацією будинків північної частини площі Ринок вивчатиме робоча група — повідомляє Львівська міська рада. Вчора, 26 липня, міський голова Львова Андрій Садовий своїм розпорядженням створив робочу групу для вивчення ситуації з реставрацією фасадів будинків на площі Ринок. Про результати своєї роботи комісія має доповісти до серпня.
 „Робоча група, яку своїм розпорядженням створив міський голова, повинна також виявити усі недоліки у проведених роботах. Особливу увагу слід звернути на проект виконання робіт із реставрації фасадів будинків північної частини площі Ринок, а також  доповнити технологію виконання робіт. На жаль, у Львові відсутні  спеціалісти і технології реставрації білокам’яних деталей фасадів будинків, тому слід запросити до Львова фахівців, які зараз працюють  у Києві. Також важливим завданням робочої групи є покарання винних за неретельне виконання робіт”, —  наголосив заступник міського голови з питань містобудування та землеустрою Андрій Павлів, який, власне, і очолив цю робочу групу.
Крім Андрія Павліва, у неї також увійшли директор ДПІ “Укрзахідпроектреставрація” Володимир Швець, австрійський підприємець, інвестор Крістіан Чернер, голова постійної  комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Львівської міської ради Віктор Москалюк, президент „Фонду збереження історико-архітектурної спадщини Львова” Андрій Салюк.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ