Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Сюрпризів не буде: в другий тур вийдуть Тимошенко та Янукович, – соціолог Антипович

Сюрпризів у першому турі президентських виборів не буде. До другого туру згідно з даними соціологічного опитування, що закінчилось 11 січня, потрапляють Віктор Янукович та Юлія Тимошенко. Про це «Гал-інфо» сьогодні, 15 січня, заявив директор соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

 

За його словами, третє місце займе Сергій Тігіпко, який відстає від Юлії Тимошенко на 5%. Тігіпку не вистачить часу для того, щоб догнати Тимошенко.

 

Як зазначив соціолог, кількість виборців, що не визначилися, становить від 7% до 10%. Як показує практика, голоси виборців, які не визначилися, пропорційно розподіляться між кандидатами відповідно до їхніх рейтингів.

 

Також Олексій Антипович повідомив, що рейтинг Арсенія Яценюка продовжує знижуватися, натомість зростає рейтинг Віктора Ющенка. Скоріше за все, саме чинний Президент займе четверте місце на виборах.

 

Крім того, соціолог заперечив слова кандидата в президенти Анатолія Гриценка, що більше  як 50% громадян відмовляються відповідати на запитання соціологів. Як зазначив Олексій Антипович, професійний соціолог отримує не більше як 10% відмов, непрофесійному відмовляють 50% і більше. В середньому кількість відмов  років становить близько 30%, тепер цей відсоток дещо зріс, але однаково він значно менший, ніж 50%. 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ