Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Табачник – технологія опозиції, – політолог

Ім'я міністра освіти Дмитра Табачника опозиція буде використовувати для "нанесення репутаційних ударів" владі. Про це заявив директор Національного інституту стратегічних досліджень, політолог Андрій Єрмолаєв.

"Я думаю, що його фігура вибрана свідомо. В списку імен новопризначених віце-прем'єрів і прем'єрів ім'я Табачника є одним з найбільш відомих, впізнаваних і по ньому легше бити (критикувати)", - сказав він, підкресливши, що це його особиста думка.

Єрмолаєв назвав подібні дії нанесенням "репутаційних ударів" або виокремленням тих політичних фігур, на які "легше і простіше навісити будь-які ярлики".

"Це технологія опозиції: вибирати окреме ім'я, створювати навколо цього інформаційну кампанійщину, а природно така кампанія рикошетом б'є по репутації всіх представників того ж уряду", - припустив він.

Експерт вважає, що потрібно розділяти ставлення до Табачника як до політика і як до держслужбовця на посаді міністра.

"На мій погляд, політик Табачник і дискутант Табачник істотно відрізняється від Табачника - міністра...Грубо кажучи, міністр Табачник ще не давав приводу для такого роду критики", - сказав він.

Єрмолаєв також вважає, що призначення Табачника пов'язано з тим, що до цього він в Партії регіонів представляв широкий гуманітарний блок, передає УП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ