Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Табачник пообіцяв не виділяти російську літературу

Міністр освіти, науки, молоді та спорту Дмитро Табачник запевнив, що російська література залишиться предметом курсу світової літератури в школі.

Міністр освіти, науки, молоді та спорту Дмитро Табачник підтвердив, що російська література в українських школах вивчалася й буде вивчатися в рамках курсу світової літератури.

"Курс світової літератури, де вивчаються кращі приклади літератури народів світу, оскільки російська література є однією з найбільш потужних світових літератур, і вивчалася при міністрах освіти до мене, і буде завжди вивчатися в курсі світової літератури", - сказав він журналістам у середу в Києві .

Табачник наголосив, що нова концепція літературної освіти жодним чином не змінює усталених речей.

"Концепція літературної освіти - це просто пошук нових методів викладання, відповідь на питання, як створити інтегрований курс викладання української та світової літератури Там немає жодного конкретного автора, твори якого потрібно вивчати чи не потрібно вивчати, а прагнення придумувати плітки для мене, м'яко кажучи, здається просто смішним ", - сказав міністр.

Нагадаємо, днями з'явилася інформація, що у Міністерстві освіти та науки планують ввести у школах окремий курс вивчення російської літератури, повідомляє УП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ