Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Табачник пригрозив студентам, що залишить без стипендій

Для отримання стипендій студенти зобов'язані відвідувати заняття, а свій вільний час після 15:00 вони можуть використовувати, як хочуть. Про це заявив міністр освіти і науки України Дмитро Табачник.

"Кожен зобов'язаний, якщо він отримує стипендію, працювати, а для студента, який отримує стипендію, робота - відвідування заняття. Рішення про те, кого допускати до іспитів, а кого не допускати до іспитів, ухвалюватиме деканат. Але мені здається, що навчальний процес організовано досить демократично, і його треба повністю виконати, а після 15:00 є величезна кількість вільного часу", - зазначив Табачник, відповідаючи на запитання, чи реагуватиме якось міністерство на те, що студенти замість відвідування занять у виші беруть участь у мітингах.

Він зазначив, що за виконання навчального плану студентами у виші відповідає керівник навчального підрозділу - це директор інституту або декан.

Як відомо, останні кілька днів студентство з усієї України бере активну участь у євромайданах на підтримку євроінтеграційного курсу держави та підписання угоди про асоціацію у Вільнюсі. 

27 листопада тисячи студентів провели пікет біля своїх вишів  у Києві та єдиною колоною направилися на Майдан Незалежності для участі у загальному мітингу.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ