Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Табачник знівелює всі реформи Вакарчука, – Ярослав Пітко

Призначення Дмитра Табачника на посаду міністра освіти та науки України знівелює запроваджені Вакарчуком реформи в галузі освіти. В першу чергу мова йде про ЗНО. У цьому переконаний депутат Львівської обласної ради, голова ЛОО партії „За Україну” та керівник обласного товариства «Просвіта» Ярослав Пітко. Про це повідомила прес-служба ЛОО партії „За Україну”.

„Табачник спробує переглянути оцінку історії у підручниках.

 

Я думаю, що у галузі освіти буде витіснятися українська мова.  А пріоритетною стане російська. І це буде наступ на українське”, - каже Ярослав Пітко.

 

Як підтвердження, депутат наводить негативний  імідж  Табачника в уряді Кучми.  „Всі пам’ятають його випади проти української мови, історії, культури. Він буде калічити наших дітей зовсім іншим трактуванням історичних подій і,  відповідно, інших цінностей”, - додає Пітко.

 

Нагадаємо, що у Верховній Раді України зареєстровано проект постанови про звільнення міністра освіти Дмитра Табачника. Проект зареєстрував голова депутатської групи „За Україну!”  В’ячеслав Кириленко.

"Ми внесли проект постанови про звільнення цього антиукраїнського міністра. Ми зробимо все, щоб звільнити цього українофоба і україножера", - заявив В.Кириленко.

 

Додамо, що 11 березня Верховна Рада України проголосувала за призначення Дмитра Табачника Міністром освіти та науки України.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ