Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Табори „Веселі канікули” закінчили свою роботу

Сьогодні закінчився останній з трьох духовно-рекреаційних таборів для дітей та молоді „Веселі канікули”, який працював при церкві св. Володимира та Ольги. Відпочинково-виховні табори організувало релігійне управління монастирів Салезіанського згромадження східного обряду в Україні УГКЦ. „Веселі канікули” проходили також при церквах Покрови Пресвятої Богородиці та Різдва Пресвятої Богородиці.

 За словами о. Тараса Миляна, священика Салезіанського згромадження, куратора табору при церкві св. Володимира та Ольги, дітей збирають в табори для виховання дітей на християнських засадах, цікавого проведення дозвілля, здорового відпочинку, організації їх вільного часу в період літніх канікул. Табори проводились з 10 липня до 17 серпня. За цей час в них взяло участь понад 1200 дітей.
 „Тема табору „Ми – родина” про відносини, повагу, дружбу, привітність. Кожен день мав свою тему, під тему була написана пісня, специфічні ігри, і звісно молитва. Програма розрахована на 10 днів. При церкві св. Володимира та Ольги в табір приходили діти 6-15 років, які належать до парафії. Їх поділили на 2 заїзди за віком. В молодшій групі було 200-300 дітей, і в старшій – 150-200” – розповідає о. Тарас Милян.
В таборі діти перебували з 9.30 до 17.00 в групах по 15-20 дітей. З ними працювали аніматори, які пройшли 4-річні курси при церкві Покрови Пресвятої Богородиці.
 Ініціативу Салезіанського згромадження підтримав відділ роботи з молоддю Львівської міської ради. З міського бюджету на проект „Веселі канікули” виділено 11 тис грн.

 


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ